En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, dürüşt esir koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde alışverişlenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen örgülabilmekle müşterek daha çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun bel kemiği sebebi dünya kaybına nitelik vermemesi ve elan az maliyetle teamülin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Dairesel tasarım, kıç izini en aza indirirken verimli dikey harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem ev hem bile ticari binalar için teamül bir intihap haline getirir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi pozisyon önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin esrar ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve yamanın geçişinin önlenmesi midein kullanılan insanların can ve varlık güvenliğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Kısaca, taban ayırt şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını engellemek muhtevain mutasavverken, acil çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emin tahliye bağırsakin kullanılan bir bapdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve yarar yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu konuda yetkili yangın firmasından etki alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Model odalarında Yangın Merdiveni Kapısı kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı teselsül otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olur.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet derunin tercih edilir.

İmalat aşamalarında tercih edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine aracısız hasiyet etmektedir çünkü kullanma maksadı çok güçlük koşullar altında alışverişlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı tercih edilmelidir çünkü âdem birey emniyetliği ile aracısız müteallik olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak inşaat sektöründe ki işçilikletmelere sertifikalı şayan yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olgunlaşmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları oranlı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca munis olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanoğluın amelî boşaltma olmalarını esenlar.

Report this wiki page