Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

l Tütün sızıntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi esenlar.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli başlı bir ısıya denli dayanıklı olan yangın baplarının insanların hariçya çıkmasını sağlayana denli dayanması çok önemlidir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da terennüm etmek, kesinlikle davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin kanatı nöbet opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik kol ile henüz kesif kullanma esenlanabilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar yararlı ise buna rabıtalı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder artışını getirmektedir.

Antrparantez, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği sebebiyle alevlerin denetçi şeşna kırmızıınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Ister bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak aşağıda dünya saha illere iş vermekteyiz.

If you do derece want that we track your visist to our site you kişi disable tracking in your browser here:

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir radde da, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan yüksek bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve daha az tamir gerektirir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve Yangın Kapısı Fiyatları sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page